Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDőPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FőOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDőPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FőOLDAL/HOME

Nemzetközi tapasztalataimat két módon szereztem.

 

1.  Részben külföldi és hazai konferenciákon, továbbképzéseken és tanulmányutakon. Ezek közül a tanulmányutak a fontosabbak (Svájc, Németország (kelet és nyugat, majd egyesült), USA, Olaszország) A konferenciákon (Izrael, Németország, Spanyolország) sokkal többet tanultam a szünetekben, mikor nem a magasröptű tudományos előadásokról beszélgettem az amerikai, angol, német, francia, stb. kollégákkal, hanem arról, hogy náluk mi a mindennapi betegségek kezelési sémája. Hány napig adnak egy antibiotikumot, mikor szúrják fel a fájós fület, mikor az arcüreget. Mikor merül fel bennük egy-egy műtét lehetősége. Ezeket a kérdéseket azért tettem fel, mert 1993-ban megnyitott magánrendelőmben a gyakori külföldi betegek és szüleik nemritkán tágra nyílt szemmel hallgatták megoldási javaslataimat, melyek a hazai gyakorlat alapján álltak, de eltértek az amerikaiak, angolok, egyéb külföldiek által otthon megszokott módszerektől.

 

 

2.  Meg kellett tanulni azokat az elveket, melyeket tőlünk nyugatra követnek egyszerűnek számító betegségek kezelésében. (Persze nem kellett mindent eldobni a saját tapasztalatokból.)