Fül-orr-gégészet dr Timár

    Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség  

Egyetemi tanulmányaimat szülővárosomban, Pécsett végeztem, 1981-ben kaptam diplomát.

Már akkor vacilláltam a gyermekgyógyászat és a fül-orr-gégészet között, végül Mestyán professzor és klinikája vonzott jobban. Itt 3 évig, majd Budapesten a Heim Pál Gyermekkórházban újabb 3 évig tanultam a gyermekgyógyászatot.

Erről itt írok: www.gyerekgyógyász.hu

Ekkor újra felmerült a fül-orr-gégészet, mint érdekes terület. A megvalósítás akadálya az volt, hogy a nyolcvanas évek végén nemigen lehetett fővárosi kórházban (másik) állást kapni. Végül mégis sikerült átkerülni a Heim Pál Kórház Fül-Orr-Gége osztáyára, mely akkor Hirschberg professzor vezetése alatt működött.

A fül-orr-gégészeti szakvizsga előtt eltelt időből 2 teljes évet a SOTE Fül-Orr-Gége Klinikáján dolgoztam, hogy felnőttek kezelésében is gyakorlatra tegyek szert. 1991-ben szakvizsgáztam fül-orr-gégészetből. 

Ezután ismét a gyerek-fül-orr-gégészeti osztályon dolgoztam. 2 év múlva gyermek-fül-orr-gégészetből is szakvizsgáztam. (Legmagasabb titulusom kórházi adjunktus volt.) Nagy örömöt leltem mind a műtétek végzésében, mind a gyermekek belgyógyászati kezelésében, melyet nem hagytam abba akkor sem. 1993-ban nyitottam magánrendelőmet.