Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDőPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FőOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDőPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FőOLDAL/HOME

 

Zseniális sikersztori a Bioptron!

Nem annyira azért, mert valaki meggyógyul tőle, sokkal inkább azért, mert szép eredmény horribilis áron ennyit eladni egy olyan szerkezetből, melynek hatásossága semmilyen módon nem bizonyított.

Egyetlen cikket találtam, mely tudományos folyóiratban megjelent:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21744267  A szerző sajnos Falus András, aki erre a cikkre nem lehet túl büszke. Mint megtudtam, a jelzett tudós tagja a folyóirat szerkesztőbizottságának, ez magyarázhatja talán, hogy ez a cikk megjelent. Azt írja, hogy a polarizált fény hatására a gyulladással kapcsolatos gének kevésbé érvényesülnek, tehát a gyulladás csökken.

Kontrollcsoport nincs, sem olyan, amely nem kapott "megvilágítást", sem olyan, mely például nem polarizált fénnyel lett volna "kezelve". Ez arra lehet elég, hogy elmondjuk, a két vizsgálat között a gének aktivitása változott. Hogy mitől, arra nem. Oka lehet a fokozott napfoltaktivitás, az évszak változása, esetleg a laboratórium hőmérséklete, vagy az időközben bekövetkezett benzinár-változás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite