Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDőPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FőOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDőPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FőOLDAL/HOME

 

A nemzetközi orvostudomány fontos törekvése, hogy az eddig műtéttel kezelt betegségeket belgyógyászati módszerekkel gyógyítsa. E fejlődés követése a műtétes szakmák gyakorlói számára azonnali nagymértékű jövedelemkieséssel jár(na). Ez is az oka, hogy a nemzetközi trenddel szemben nálunk nem csökken, hanem emelkedik a műtétek száma. Emiatt (is) keletkeznek várólisták, melyeket a beteg "hálapénzzel" igyekszik átugrani. Ha az orvos nem lenne közvetlenül érdekelt abban, hogy minél többet műtsön, sok beteg elkerülhetné az operációval járó testi-lelki és anyagi hátrányokat, számos várólista megszűnne vagy lerövidülne, a valóban indokolt műtéteket jobb feltételek mellett lehetne elvégezni. Ráadásul óriási összegeket spórolhatna meg az egészségügyi ellátórendszer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite Bioptron sensolite