Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDőPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FőOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDőPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FőOLDAL/HOME

 

Ma az első mondat látszólag politika, de valójában a szakmai tájékoztatásról lesz szó.

A magyar hírműsorok katasztrofális színvonalára jó példa volt a tv2  mai híradója. Arról volt szó, hogy a FIDESZ elsőként benyújtott törvényjavaslatai között az egyik Lendvai Ildikó szerint a miniszterek fizetésemelését tartalmazza, ami Szíjártó Péter szerint nem igaz. Ez a törvényjavaslat nyilvánvalóan ismert mindkét szereplő előtt, de az "újságíró" arra nem találta meg a módot, hogy 10 másodpercben elmondja, egy Bajnai-miniszter fizetése X, az új miniszterek fizetése pedig X-e vagy X+Y.   

Ez úgy jön ide, hogy a hétvégén egy konferencián voltam (Házi Germekorvosok Egyesülete). Mint ismert, újabban oltani kezdtünk az úgynevezett humán papillómavírus ellen. Két oltóanyag van az egész világon, nálunk is. Vannak köztük különbségek. Mindkettőről külön konferenciarész szólt. A probléma csak az, hogy az egyik oltóanyagról szóló részt a ő gyártója fizette, a másikat meg az övé. Mindkét gyár odaküldte az általa fizetett, egyébként teljesen független, ezért maradéktalanul szavahihető nőgyógyászt, aki mindenki számára nyilvánvalóan szép összegért érzelmileg fűtött előadást tartott az oltás népegészségügyi fontosságáról, majd az egyik megemlítette, hogy ő a három serdülő lányát az ő támogatója termékével oltotta be, a másik meg, hogy a másik oltóanyag tudományos vizsgálatok szerint sokkal hatásosabb.

Ott ült csendben kb. 500 gyermekorvos, de senki nem szólt, hogy menjenek a fenébe. (Én se.)

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz