Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDőPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FőOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDőPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FőOLDAL/HOME

 

Folytatás tegnapról.

B/2    Ha a biztosító a "teljesítményt" fizeti, tehát minden beavatkozást, gyógylépést külön-külön, nagy lesz a kísértés, hogy olyan dolgok is megtörténjenek, amelyekre nem volt szükség. Egy másik formája a helytelen eljárásnak, ha a fölösleges dolgok ugyan nem történnek meg, de elszámolják őket. Egyik közismert példa erre, ha papíron bent fekszik a beteg a kórházban, valójában pedig otthon van. Ennek az lehet az oka, hogy a biztosító többnapi bentfekvéshez köti egy kórházi műtét kifizetését.

Régen volt ilyen helyzet a fültubus beültetéssel. (Most nem tudom, hogy van ez a dolog.) Mindenki tudta, hogy a műtét nem teszi szükségessé azt, hogy a gyerek bent aludjon a műtét előtt vagy után, de a biztosító csak akkor fizette ki a kórház valós költségeit, ha a beteg bent feküdt két éjszakát. A főorvosnak kellett dönteni arról, hogy csak behazudják a bentfekvést, vagy becsületesen járnak el, és ezért a kis betegnek két fölösleges éjszakát el kell töltenie a kórházban. tovább

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz